Cum se obtine cea mai buna frisca naturala

Frisca naturala este cea la care apelez ori de cate ori imi doresc o prajitura fina si delicata. Pentru obtinerea unei prajituri de buna calitate este importanta folosirea unor ingrediente pe masura.

Cum se obtine cea mai buna frisca naturala?!

Uneori sa gatesti cu frisca naturala poate fi un impediment in obtinerea prajiturii perfecte. Daca nu este racita bine innainte de utilizare sau procesul de preparare dureaza prea mult riscam sa nu obtinem spuma catifelata pe care ne-o dorim.

Alegerea mea este frisca neindulcita LaDorna pentru care pot sa adaug cantitatea de zahar dorita, astfel incat  dozarea sa fie perfecta.

Cum se obtine cea mai buna frisca naturala:

♥ innainte de-a fi batuta, frisca naturala LaDorna se tine la frigider pentru 12 ore

♥ frisca nu se congeleaza innainte dupa utilizare

♥ daca se doreste indulcirea acesteia, in momentul in care batem frisca se amesteca zahar pudra pentru omogenizare perfecta (cantitatea de zahar adaugata nu influenteaza calitatea produsului final)

♥ innainte de utilizare, continutul cutiei se amesteca foarte bine

Daca frisca naturala LaDorna este batuta mai mult timp decat este necesar se va transforma in unt, separandu-se de zer. Daca este neindulcita atunci se poate utiliza pe felii de paine sau in diverse prajituri, spre deosebire de frisca vegetala.

Voi ce fel de frisca utilizati la prajituri? Aveti alte secrete pentru ca aceasta sa iasa pufoasa?

 

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

  1. Răspunde

    Iubesc frișca, însă pe aceasta nu am încercat-o încă!

  2. Răspunde

    Si eu folosesc frișcă asta ori de câte ori prepar prăjituri, pentru ca e preferata fiului meu.

    1. Răspunde

      Folosesc frișcă lichidă atunci când vreau să fac câte un dulce.

  3. Răspunde

    De regula, folosesc frișca de casă. Însă aceasta pare tare buna, așadar o voi folosi.

  4. Răspunde

    Nu am prea folosit acest tip de frisca, obisnuiesc sa fac din Smantana simpla, dar sunt curioasa de ce gust are aceasta.

  5. Răspunde

    Cel mai des folosesc Dorna si Hulala. Multumesc pentru informatiile foarte utile!

  6. Răspunde

    Si eu folosesc aceasta frisca si sunt super multumita!

  7. Răspunde

    tocmai ce am consumat acum, aveam in casa si folosesc mereu la diverse preparate!

  8. Răspunde

    Nu utilizez frisca, nu imi place, dar am alte produse de la brand pe care le folosesc la gatit.

  9. Răspunde

    Folosesc destul de rar frisca. Prefer ciocolata 😀

    1. Răspunde

      Nu am incercat-o inca, dar o voi face cu siguranță. Imi place ca pot eu stabili ce îndulcitor voi folosi.

  10. Răspunde

    Noi mai folosim frisca, mai ales mama mea. Aceasta e faina, o avem mai mereu in casa!

  11. Răspunde

    Folosesc pilos de obicei, dar intenționez să o încerc și pe acesta.

  12. Răspunde

    Nu ma pot obisnui cu frisca vegetala, asa ca sunt mare fan frisca naturala ori facuta de mine ori de la Dorna.

  13. Răspunde

    Dorna este un brend cu pruduse de calitate pe care le folosesc adesea.
    Deși nu foposesc prea des frișca, cea de la Dorna este singura pe care o prefer atunci când am nevoie.

  14. Răspunde

    Pana acum foloseam frișcă la tub, dar vreau sa încerc și eu aceasta frișcă neindulcita.

  15. Răspunde

    De obicei fac eu frisca, din smantana. Nu am incercat-o pe aceasta.

  16. Răspunde

    Si eu folosesc aceasta frisca si sunt tare multumita de ea, folosesc si smantana de gatit. Cum sa nu o folosesc cand e de aici din tinutul Dornelor, orasul meu natal

  17. Răspunde

    Spre rusinea mea nu cred c-am facut vreodata frisca naturala, dar nu pare greu de facut. Ar trebui sa-mi fac curaj

Leave a Reply

Lasă un răspuns