Fasolea prajita – o idee de cina rapida

Fasolea prajita are un gust deosebit!

In gradina noastra deja au aparut tecile verzi de fasole, iar astazi vin cu o idee foarte simpla si usoara (varianta mai light a cartofilor prajiti).

Ingrediente:

~fasole verde sau galbena cruda

~ulei pentru prajit

~usturoi proaspat

~putin patrunjel verde

~sare(dupa gust)

 

 

Fasolea prajita

Cum procedam?

  1. 1.Se spala bine fasolea si se indeparteaza coditele
  2. 2.Se incinge uleiul si se adauga fasolea(se lasa la rumenit putin) se adauga sare dupa gust
  3. 3.Preparam un mujdei de usturoi – eu prefer sa-l pisez in mojar cu putina sare si un strop de ulei de masline
  4. 4. Se adauga cantitatea dorita de usturoi peste tecile de fasole prajita si patrunjel proaspat.

O reteta usoara, simpla si rapida!

Pofta buna!

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Leave a Reply

Lasă un răspuns