Produsele energovitalizante de la Complex Apicol Veceslaj Harnaj au venit sa ma ajute sa fac fata provocarilor toamnei.
Lipsa de energie, oboseala accentuata le resimt si nu stiu daca din cauza eforturilor mele de-a fi mereu in 5 locuri in acelasi timp sau din cauza toamnei care vine in fiecare an aducand cu ea o scadere a imunitatii.
Si nu este doar cazul meu.
In fiecare zi, la cabinet, vin mamici care-mi afirma (si confirma) ca toamna aduce cu ea si o scadere a imunitatii, dar si o stare de oboseala accentuata.
Produsele energovitalizante de la Complex Apicol Veceslaj Harnaj – ajutorul nostru pentru stimularea imunitatii dar si pentru ameliorarea starilor de oboseala!
Apis Sana – pasta de miere cu propolis 2%
Este doar combinatia pura de miere cu propolis 2% pentru cei care-si doresc un aport de minerale si vitamine, pentru cei care le este mai facil un singur produs .
Mierea impreuna cu propolisul sunt extrem de benefice in lupta cu virusurile. Combinatia aceasta face ca propolisul sa devina cumva „stabil” si sa poata fi absorbit direct, sa poata crea o bariera impotriva tulpinilor virulente inca din cavitatea bucala.
Eu recomand acest produs toturor care sufera de disfonie, de dureri la deglutitie sau asa-numitul „rosu in gat” pentru ca are o eficienta dovedita .
Propolisul aduat de catre albine din rasnile pomilor combinate cu miere si secretii proprii, devine cumva acea substanta cu care albinele isi protejeaza stupul de microbi, ciuperci sau alti daunatori.
Nu stim inca exact toate substantele care exista in propolis, dar stim ca are un rol extraordinar impotriva multor tuplini de bacterii Gram negative, de Candida Albicans, de virusuri, stim ca acesta serveste drept metoda de aparare a albinelor prin care reusesc sa mumifice „intrusii din stup” pentru a nu se crea un focar de infectie in interiorul stupului in cazul in care acestea sunt atacate.
Antimicrobian, antiviral, antifungic, antiinflamator, antitumoral, propolisul si-a castigat un veritabil rol in toate aceste produse apicole.
Apis Sana – laptisor de matca omogenizat in miere de flori de salcam 0.8%
Despre laptisorul de matca s-a afirmat ca este „elixirul tineretii” poate si pentru ca matca este cea care traieste pana la 5 ani (comparativ cu albinele care traiesc 45-50 de zile) fiind hranita exclusiv cu acesta.
In mod normal cu laptisor de matca sunt hranite larvele, avand pe langa vitamine, minerale si enzime si substante necunoscute, dar si 10-HDA – cel care are rolul de-a intarii imunitatea naturala a fiecaruia.
„Contine apa, 10-15% proteine, 10-15% glucide, 5% lipide, 2% alte substante. Are in compozitie toti aminoacizii esentiali si acizi cu actiune antitumorala (acidul 10-hidroxi 2-decenoic), enzime si co-enzime, o peptida de tip insulina, care il recomanda in diabet indiferent de tip, substante heterociclice, acetilcolina (important neurotransmitator), oligoelemente (potasiu, fosfor, fier, calciu, siliciu), vitamine”.
Apivitas forte – miere de salcam, polen si laptisor de matca
Un trio perfect care lupta impotriva anemiei si a oboselii cronice intr-un preparat care se poate lua ca atare sau folosit in diverse bauturi naturale. Pentru ca are o consistenta de pasta mie imi palce sa-l adaug pe clatite sau pe gofre la micul dejun.
Polenul este cel despre care s-a spus ca datorita substantelor continute incetineste procesul de imbatranire.
El are rolul de-a combate dezvoltarea infectiilor bacteriene, avand un rol similar cu antibioticele cu exceptia faptului ca el actioneaza protejandu-ne de actiunea directa a bacteriilor.
Toti venim in contact cu mii de tulpini bacteriene. Ca medic am fost mereu intrebata cum de nu plec acasa de la cabinet cu o „valiza” de microbi cu care vin in contact.
Secretul sta in stimularea imunitatii proprii, cu o alimentatie variata si sanatoasa, dar si cu suplimente alimentare menite sa ne apere de agresiunile exterioare.
Un alt rol important al polenului este de asigurarea unui tranzit bun, astfel incat sa nu existe o stationare la acest nivel a produsilor de degradare.
Aceste produse apicole de la Complex Apicol Veceslaj Harnaj, care contin polen, laptisorul de matca si miere de salcam au rolul de-a combate starile de oboseala, depresia sau chiar si tulburarile de somn prin existenta unor „neuro-nutrienti”.
Atunci cand simti ca imunitatea ta se prabuseste, cand vrei sa iti vitaminizezi organismul, apeleaza cu ingredere la produsele apicole de la Complex Apicol Veceslaj Harnaj!
Comments
Diana Ion
7 noiembrie 2018Produsele apicole nu ar trebui să lipsească din nicio casă. Indiferent că vorbim despre copii sau adulți, cu toții avem nevoie de imunitate!
Lamiita Petre
7 noiembrie 2018Mierea a intrat de mult timp in rutina mea zilnica, ca spalatul pe fata. In fiecare dimineata consum 1- 2 lingurite de miere. Acum ma rasfat cu miere cu laptisor de matca si polen.
coco
7 noiembrie 2018nu imi plisesc din casa, o sa caut pasta aceea de propolis, cred ca este foarte folositoare si sper sa fie mai usor de inghitit decat alte produse cu propolis!
Emilia
7 noiembrie 2018Mereu in timpul iernii am grija de sistemul imunitar. Ador mierea si niciodata nu imi lipseste din casa.
Mihaela
7 noiembrie 2018Mie imi place mierea si de obicei o consum ca atare dar vreau sa o incerc si in combinatie cu laptisor de matca.
Bratu Gabriela
7 noiembrie 2018sunt fana produse apicole! nici nu ma gandesc sa renunt la ele, dat fiind faptul ca suntem deja in noiembrie si nu am avut pic de problema cu raceala pana acum!
Lucia Mihaela Curea
7 noiembrie 2018Pasta de miere cu propolis as incerca-o și eu, cred că e delicioasă și energizantă.
Cristina Barbieru
7 noiembrie 2018Nu stiam de sortimentele acestea, cred ca sunt extrem de delicioase si bune pentru imunitate.
violeta
7 noiembrie 2018Produsele apicole sunt salvatoare mereu, dar atunci cand esti prea doborat trebuie neaparat sa mergem la medic.
Corina
7 noiembrie 2018Eu ador mierea! Si fetele mele la fel! La micul dejun e nelipsita- cu ceai, cu lapte sau cereale, cu o mana de nuci sau cu clatite! Mierea ne face viata mai frumoasa!
Catalina Coman
8 noiembrie 2018Produsele apicole sunt atat de benefice organismului, incat e pacat sa nu le folosim. Unde mai pui ca mierea e tare gustoasa. 🙂
Rokolla
8 noiembrie 2018Am inceput sa consum mai multa miere in anotimpul rece. Sper sa am o imunitate suficient de puternica sa trec cu bine de anotimpul rece