Astazi a devenit ceva obisnuit sa luam masa in oras cu prietenii, sau sa savuram o cafea intr-un restaurant in Bucuresti, fara sa fie neaparat vorba despre un anumit eveniment.
Colega de facultate sau prietena cea mai buna si alegerea unui restaurant langa Universitate intr-o scurta pauza si intreaga zi se schimba radical.
Dar atunci cand intr-un restaurant din Bucuresti gasesti adevarate delicii culinare frantuzesti, insemna ca ai ajuns la Boutique du Pain.
Boutique du Pain pentru gusturi rafinate
Daca te gandesti cumva ca iti trebuie o intreaga avere pentru a gusta din bucataria frantuzeasca, ei bine trebuie sa te contazic.
Restaurant Bucuresti Boutique Du Pain vine cu gustul desavarsit intr-o prezentare perfecta la preturi rezonabile. Si nu ma refer doar la meniul zilei, ci si la preparatele A la Carte.
Cand am ajuns anul trecut in Franta am vrut sa gust din preparatele traditionale de acolo. Alegerile mele au mers catre supa de ceapa si pieptul de rata intr-o versiune perfect fantuzeasca.
Evident ca n-as fi putut pleca fara sa gust cele mai bune macarons. Tin minte ca acolo am gasit cel mai mare si mai bun macarons.
Cand am cautat prima data un restaurant langa Hotel International si am gasit Boutique Du Pain, primul gand care mi-a venit in minte a fost desertul acesta.
Fin, delicat si cu acelasi prafum frantuzesc, macarons ramane desertul cel mai apreciat.
Restaurant Universitate Bucuresti ♥ Boutique Du Pain pentru gusturi rafinate♥
Pentru cele mai rafinate gusturi va recomand sa incercati neaparat
♥ Tagliatelle cu ciuperci gatite in sos demiglace si fondue de branza
♥ Piept de rata caramelizat cu varză rosie si cu sos de portocale
♥ Terină din ficătei de pasare cu dulceata de ardei
♥ Confit de rata parmentier cu sos de struguri si fistic
Comments
Oprea Carmen
14 noiembrie 2019macarons, hmmm… nu am gustat de multa vreme, trebuie sa remediez!
elenadogarumarchelov1
14 noiembrie 2019Vai ce simfonie de culori si arome ✨❤️💕
AnaMariaB
14 noiembrie 2019Toate arata bestial și par și sănătoase.
Bratu Gabriela
14 noiembrie 2019deja mi-ai facut pofta! cum facem sa-l aducem mai aproape de mine?
simonadiaconublog
14 noiembrie 2019Numai uitându-mă la pozele preparatelor, îmi plouă în gură! Unui alint din ăsta culinar nu i-aș zice niciodată nu.
Simona
15 noiembrie 2019Ce bine arata toate… mi s-a facut pofta…
Adriana Ivan
15 noiembrie 2019Hmmm ce poftă mi-ai făcut de macarons. Sunt delicioase!
Oana D.
15 noiembrie 2019Arata foarte bine prezentarea…! Intr-adevar cred ca trebuie sa fie un restaurant cu ștaif!
Diana Timofte
15 noiembrie 2019Mmm ce bine arata ! Mi-ai facut pofta !
UniquebyMM M
15 noiembrie 2019L-am văzut dar nu am ajuns încă,îmi tot dădeau papilele gustavi ghes 😋
Musai sa ajung acum după ce m-ai ispitit și tu.
Stefania Petrescu
16 noiembrie 2019Cat de bine arata preparatele, trebuie sa le fac si eu o vizita.
lifestylebycata
16 noiembrie 2019Aoleu, ce pofta mi-ai facut. Arata delicios mancarea. 😀
Anca
16 noiembrie 2019Oh, e inceput de post si eu ma gandesc la rata aia in sos de portocale🙈
Rokolla
17 noiembrie 2019MMm … inghit in sec. Mancarea arata super bine si foarte futurista asa
mihaelanistor
17 noiembrie 2019Bucataria frantuzeasca este minunata, mi-e dor de preparatele lor.
ellafairytale
17 noiembrie 2019Ce bine arata totul, cu siguranta e o placere sa mananci acolo!
ruxandrahappylittlethings
17 noiembrie 2019Am reușit să fac și eu macarons în varianta vegană. Mi-ai făcut poftă cu poza aia :))